Efficiëntere aansluiting en dankzij Tectite snelkoppelingen

Push-fitting Tectite by COMAP
Innovatie

Het Tectite systeem van COMAP op basis van snelkoppelingen (of insteekkoppelingen) is het beste van de markt. De bewezen techniek zorgt niet alleen voor een maximale productiviteit op de werf, maar staat tevens synoniem voor de gekende COMAP-kwaliteit.

Werk sneller dankzij de Tectite snelkoppelingen voor buizen in koper, PEX en elektroverzinkt staal!

Meer dan 20 jaar geleden deed de snelkoppeling (of insteekkoppeling) haar intrede op de residentiële en tertiaire markt. Vandaag wordt ze alom geprezen voor haar uitstekende betrouwbaarheid en goede thermische en mechanische eigenschappen. Om aansluitingen te realiseren, volstaat het de buis in de snelkoppeling te schuiven.

Dat maakt dit type koppelingen uitermate geschikt voor montage in moeilijk toegankelijke en kleine ruimtes, waar het gebruik van zware en grote hulpmiddelen niet mogelijk is.

Dankzij het Tectite gamma van COMAP is de snelkoppeling niet langer de koppeling van de amateur. In tegendeel:

  • De Tectite snelkoppeling neemt door haar exclusieve design weinig plaats in en vermindert drukverlies.
  • De kwalitatieve vormgeving van de Tectite snelkoppeling garandeert de perfecte afdichting van de installaties (op alle Tectite producten is de COMAP-garantie van 10 jaar van toepassing).
  • Tien seconden volstaan gemiddeld om te ontbramen, de buis te markeren en de aansluiting uit te voeren.
  • Tectite Classic (DZR-messing) is demonteerbaar en kan tijdelijk gemonteerd worden. Een onmiskenbaar voordeel voor installateurs die op zoek zijn naar flexibiliteit. Gamma van 10 tot 54 mm diameter.
  • Tectite Carbon (niet demonteerbaar) werd specifiek ontwikkeld voor verwarmingscircuits in elektroverzinkt staal (commerciële en residentiële installaties in gesloten circuit). Gamma van 10 tot 54 mm diameter, uitsluitend in combinatie met leidingen in koolstofstaal van het Xpress gamma van COMAP.

De Tectite snelkoppelingen zijn geschikt voor gemengde installaties (snelkoppeling en knelkoppeling) en volledige installaties, in combinatie met buizen in koper, PEX en elektroverzinkt staal.