U bent: Installateur

ONTDEK SNEL DEZE TECHNISCHE GIDS

MULTICONNECT AANSLUITKOPPELINGEN,

ONTDEK SNEL DEZE TECHNISCHE GIDS

Duidelijk en compleet, deze gids wordt uw leidraad in de keuze naar de meest geschikte Comap koppeling voor elke specifieke toepassing.

Vraag naar een exemplaar of download het hier

MULTICONNECT AANSLUITKOPPELINGEN,

ONTDEK SNEL DEZE TECHNISCHE GIDS

Vraag naar een exemplaar of download het hier

De installateur, unieke partner van COMAP

COMAP is de enige fabrikant die alle onderdelen kan leveren voor een volledige installatie. Van de generator tot het afgiftesysteem, voor verwarming, airconditioning en sanitair. We bieden een unieke ondersteuning aan aannemers en vakmannen uit de bouwsector bij al hun projecten, zowel bij individuele renovaties als bij de installatie van volledige HVAC circuits bij grote bouwprojecten.
COMAP kent uw verwachtingen en uw noden en speelt hierop in met één van de omvangrijkste assortimenten uit de sector. Daarbij streven we naar hoogwaardige kwaliteit, kostencontrole en leverbetrouwbaarheid. Een doelstelling die ook u als installateur wellicht steeds voor ogen hebt.
 
  • Betrouwbaarheid als topprioriteit: onze producten zijn het resultaat van onze jarenlange knowhow en ervaring. Bovendien beantwoorden ze aan alle geldende normen en certificeringen. Voor uw klanten vormt dit de garantie op een duurzame installatie en een optimaal comfort. Voor u betekent dit dat u de werkzaamheden efficiënt kunt uitvoeren… en na de oplevering met een gerust gemoed aan de volgende opdracht kunt beginnen.
  • We zijn nooit veraf: onze commerciële teams adviseren u bij de uitwerking van uw projecten, terwijl onze ingenieurs tot bij u op de werf komen. En ook de technici van ons studiebureau staan voor u klaar. Zij helpen u bij de meest complexe berekeningen en becijferen de thermische of dynamische prestaties…
  • Neem voorsprong: we onderzoeken voortdurend hoe we beter kunnen inspelen op de evoluties binnen de bouw- en renovatiemarkt. Daarvoor volgen we de wijzigende milieuregelgeving op de voet en grijpen we de kansen die deze biedt. Op die manier kunt u aan uw klanten energiezuinige en energie-efficiënte oplossingen beloven.

Schrijf in voor één
van onze
opleidingen


Vraag
onze catalogus

Documentatiecentrum

Knowhow

Kan men vrij een merk in pompgroepen kiezen, verschillend van het merk van de ketel, zonder dat dit een impact heeft op het globale Ecodesign label van de complete installatie?