Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Thermostaatkoppen en thermostaatkranen

Downloaden

Met een thermostaatcombinatie kan voor elk individueel warmteafgiftesysteem (radiator, handdoekdroger, …) de gewenste temperatuur apart worden ingesteld. Zo heerst in elke ruimte de juiste temperatuur.

De thermostaatcombinatie bestaat uit een thermostaatkop (die de omgevingstemperatuur meet) en een thermostaatkraan (die bepaalt hoeveel water wordt doorgelaten en de mechanische verbinding vormt tussen het leidingwerk en de radiator).

De thermostaatcombinatie vormt een aanvulling op het centrale regelsysteem van de verwarming in een gebouw (woning, appartementsgebouw, industrieel gebouw, openbaar gebouw, …)

Thermostaten zorgen voor:

  • de exacte regeling van de temperatuur
  • de uitbalancering van het hydraulisch systeem
  • de uniforme verdeling van de warmte met het oog op een aangepast energieverbruik en een optimaal comfort

Het gamma thermostatische oplossingen van COMAP wordt sinds meer dan 40 jaar continu uitgebreid en geoptimaliseerd: vandaag leveren ze uitstekende prestaties en maken ze een precieze afregeling mogelijk. Daarbij wordt efficiëntie gekoppeld aan esthetiek. Alle producten voor thermostatische oplossingen worden geproduceerd in de Franse fabriek van COMAP Abbeville.

De thermostaatkoppen van COMAP worden als de beste van de markt beschouwd, zowel op het vlak van prestaties als van design. Ze spelen in op de eisen voor zowel nieuwbouw als renovatie.
De thermostaatkranen van COMAP, met vaste of inregelbare Kv, zijn compatibel met alle COMAP thermostaatkoppen.