Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Hydraulische uitbalancering

Downloaden

Het uitbalancering gamma biedt een ruime keuze aan strangregelventielen en meettoestellen. Die maken de nauwkeurige uitbalancering van systemen mogelijk en dragen zo rechtstreeks bij tot de duurzame prestaties van de installaties, alsook tot het comfort van de bewoners.

Precisie en een optimaal gebruiksgemak


Door middel van hydraulische uitbalancering kan de ongelijke debietverdeling in een installatie (drukverliezen) gecompenseerd worden. Die is het gevolg van de opbouw van het circuit (hoogte verdiepingen, afstand tot de hoofdleiding, bochten, …). 

Op die manier kan overal in een gebouw voor hetzelfde comfort gezorgd worden en wordt het water- en energieverbruik geoptimaliseerd.

4 Goede Redenen om voor de COMAP regeloplossingen te kiezen

1. Uitgebreide technische ondersteuning

  • De technische medewerkers helpen u uw project uit te werken en ondersteunen u bij de uitvoering.
  • Technische fiches van elk product met hydraulische eigenschappen en inregelrichtlijnen.
  • Berekenings- en dimensioneringssoftware.

2. Tijdwinst bij de montage

Dankzij hun uitgekiend ontwerp kunnen de strangregelventielen snel en eenvoudig op de werf gemonteerd worden. Daarbij garanderen ze bovendien een zeer betrouwbaar resultaat.

3. Precieze inregeling

Door de intuïtieve inregeling garanderen de strangregelventielen een optimale uitbalancering en zorgen ze voor een reële energiebesparing.
 
4. Een compleet gamma voor elke behoefte en voor alle toepassingen
 
  • Alle afmetingen van DN10 tot DN600 naargelang het gamma.
  • Eenpijps- en tweepijpsverwarmingsinstallaties, ventilatorconvectoren, luchtgroepen, stadsverwarming, plafondverwarming, vloerverwarming,…

 

Het gamma omvat volgende inregeloplossingen: