Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Veiligheidsgroepen

Downloaden

COMAP biedt een breed gamma aan veiligheidsgroepen aan die uitstekende prestaties afleveren. Een veilgheidsgroep, ook wel inlaatcombinatie genoemd, zorgt ervoor dat overdruk in de installatie wordt vermeden.  Dit verzekert een constante maximale druk en beschermt de volledige sanitaire installatie tegen overbelasting. Inlaatcombinaties zijn verplicht op alle warmwater- generatoren met accumulatie. Een evacuatietrechter wordt hierbij sterk aanbevolen. De COMAP veiligheidsgroepen zijn eenvoudig en snel te plaatsen.

Wij anticiperen en gaan verder dan de opgelegde normen door steeds te kiezen voor de meest duurzame materialen die een hoger rendement waarborgen dan de standaarden van de markt. 

Voor elke specifieke situatie bieden we een oplossing door een veiligheidsgroep aan te bieden die perfect is afgestemd op de installatie en de waterkwaliteit. De veiligheidsgroepen zijn compatibel met traditionele als met hernieuwbare energiebronnen. Onze producten worden in Europa vervaardigd en zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Welke veiligheidsgroep moet ik kiezen ?

Iedere regio zijn water…

Het breed gamma aan oplossingen van COMAP beantwoordt aan de specifieke hardheidsgraad van water in de verschillende streken van ons land.

 

Waterkwaliteit 889 standaard 889 inox Reverso
Mineralen  
Zeer geladen
Beperk       
pH waarde  
Neutrale pH=7 tot 8.5      
Lage pH=6.5 tot 7      
Kalk  
Zacht water TH<15°f    
Hard water TH van 15 tot 30°f      
Hard water TH>30°f