Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

COMAP Belux

Toonaangevend merk

Sinds 1928 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van verwarming en sanitair. Zo zijn de koppelingen van de merken MultiSkin en SUDOPRESS, de thermostaatkranen van SAR en de thermostaatkoppen van SENSO echte referentieproducten voor de bouwprofessional.

Als specialist op het vlak van aansluitkoppelingen en regelsystemen zien we het als onze missie bij te dragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen door een combinatie van lagere energiekosten en een hoger comfort en veiligheid.  

Onze systemen en producten dragen rechtstreeks bij tot efficiënte installaties, duurzame systemen en een verhoogde productiviteit op de werf.

COMAP verdeelt het volledige gamma aansluitoplossingen en regelsystemen van de COMAP Groep op de Belgische en Luxemburgse markt.

COMAP Belux is verantwoordelijk voor de technische en commerciële ondersteuning van de Belgische en Luxemburgse klanten. In nauwe samenwerking met groothandels en installateurs verdeelt COMAP zijn producten al meer dan 50 jaar op de Belgische en Luxemburgse markt.

 • De hoofdzetel voor de Belux bevindt zich in Dworp nabij Brussel.
 • We werken samen met alle grote distributeurs op de Belgische en Luxemburgse markt.
 • Ons commercieel team staat zo dicht mogelijk bij de installateurs en distributeurs.
  • Onze technisch-commerciële vertegenwoordigers volgen de projecten op op het terrein en werken hiervoor nauw samen met de installateurs en studiebureaus. (technische aanbevelingen, bepaling van afmetingen, becijfering)
  • Ons intern studiebureau beschikt over alle technische middelen en software om gedetailleerde berekeningen te maken voor elk type project. 
  • De projectverantwoordelijken begeleiden de studiebureaus, architecten en installateurs bij de keuze van de producten.
  • De klantendienst verzorgt de opvolging van de bestellingen en de dagelijkse klantcontacten.

Kwaliteit “made in Europe”

 • Meerlagenbuizen, kunststofbuizen, buizen in staal, perskoppelingen, snelkoppelingen en klassieke koppelingen, thermostaatkoppen en thermostaatkranen, stangregelventielen, modulaire verwarmingsketels, interfaces van cv-ketels, sanitaire voorzieningen, vloerverwarming, … Het aanbod producten, technologieën en gamma’s van COMAP behoort tot het meest uitgebreide van de markt.
 • Als onderdeel van een Franse industriële groep, wordt het overgrote deel van onze producten ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, waar we over 32industriële sites beschikken. Een derde fabriek staat in het Italiaanse Brescia, een regio waar een groot deel van de Europese verwerking van messing is geconcentreerd. Daarnaast worden een aantal producten in onze fabrieken in Denemarken en Engeland gefabriceerd.
 • Ons logistiek platform in het Franse Chécy (Loiret) staat in voor de volledige distributie naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.

Meer lezen over de geschiedenis van COMAP - (pagina enkel in het Engels beschikbaar)

Meer lezen over onze industriële en logistieke sites - (pagina enkel in het Engels beschikbaar)