Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Aquatis, de nieuwe slimme oplossing van COMAP voor drinkwater

09 januari 2020
Nieuwigheden

Op basis van de ervaring in waterbehandeling introduceert COMAP met de Aquatis een nieuw slim toestel voor de ultrafiltratie van water. Deze oplossing garandeert de kwaliteit van het water van de keukenkraan, voor het ganse gezin.

Gezond water op elk moment

De kwaliteit van het water van de kraan is een steeds grotere zorg voor de Belgische consument.

COMAP speelt hier nu op in met de introductie van een gebruiksvriendelijke oplossing voor de verbetering van de kwaliteit van het drinkwater, als milieuvriendelijk alternatief voor plastic flessen.

De Aquatis kan eenvoudig geïnstalleerd worden op de koudwatertoevoer onder de gootsteen van de keuken.

Dankzij deze nieuwe oplossing voor de verbetering van de waterkwaliteit geniet het ganse gezin van:

  • Gezond water, zonder onaangename bijsmaak
  • Natuurlijk gefilterd water waarin alle originele mineralen behouden blijven
  • Een optimale zuivering van het water op lange termijn dankzij de slimme controle van de slijtage van de filterpatronen

Geniet van natuurlijk water

De nieuwste oplossing van COMAP voor de verbetering van de waterkwaliteit garandeert gezond water zonder slechte bijsmaak, elke dag weer.

Dankzij de filtertechnologie van de Aquatis worden alle ongewenste onderdelen uit het water gefilterd, en blijven tegelijk de originele mineralen en de natuurlijke voordelen van het water behouden.

De drie filterpatronen van de Aquatis zorgen voor de natuurlijke filtratie van:

  • Sedimenten en zwevende deeltjes
  • Pesticiden en herbiciden
  • Slechte smaak en geur van chloor
  • Bacteriën en virussen

Slaap op beide oren dankzij deze oplossing die altijd werkt

Met behulp van een geluidsignaal en drie ledlampjes geeft deze oplossing van COMAP voor de verbetering van de waterkwaliteit in real time informatie over de correcte werking van de filters.

De leds geven de slijtage aan en lichten op telkens de kraan wordt geopend. Een geluidsignaal geeft aan wanneer een filterpatroon vervangen moet worden.

Dankzij deze automatische controle is er geen risico dat het water dat uit de kraan komt bacteriën bevat (zoals dat bij andere toestellen het geval kan zijn wanneer de filters niet op tijd vervangen worden). Bovendien kunnen de filterpatronen van de Aquatis in minder dan een minuut vervangen worden.

Filterpatronen met lange levensduur

Om de lange levensduur van de filterpatronen te verzekeren, is de Aquatis voorzien van een dubbele toevoer. Op die manier wordt het gefilterde water enkel gebruikt wanneer dat nodig is. Voor de afwas is het ongefilterde water goed genoeg.

 

 

Ontdek de nieuwste oplossing voor de verbetering van de waterkwaliteit: Aquatis

Aquatis speelt in op alle verwachtingen van gezinnen die gezond water van de kraan willen drinken. Deze oplossing is namelijk compact, ecologisch en gebruiksvriendelijk, ze zorgt voor comfort en gemoedsrust én ze kan eenvoudig onderhouden worden.

Meer weten? Bezoek de Aquatis productpagina op de website.