COMAP lanceert zijn e-zine CoExpert

CoExpert magazine
27 oktober 2016
Nieuwigheden

COMAP lanceerde zopas CoExpert, zijn nieuwe e-zine voor professionele loodgieters, verwarmings- en aircospecialisten.

 

Surf naar e-magazine coexpert.comap.be

Een magazine om professionals te informeren en te adviseren 

E-zine CoExpert draait om vijf kernthema's die van essentieel belang zijn voor professionele loodgieters en airco-experts: energie-efficiëntie, innovatieregelgevingpraktische gids en mijn bedrijf managen.

  • Maandelijks verschijnen er een tiental artikels in originele, uiteenlopende formaten (nieuwsflitsen, interviews, computergraphics, een abc, filmpjes…).
  • Regelmatig publiceren we dossiers over uiteenlopende thema's, zoals hydraulische compensatie of netwerkplatforms voor particulieren en professionals uit de bouw.
  • Om de twee maanden stelt ons CoExpert-team een e-book over een specifieke topic gratis ter beschikking van zijn lezers.

Ons doel: kennis en knowhow uitwisselen

COMAP lanceerde vier jaar geleden CoExpert, een pakket technische en commerciële diensten om professionals bij hun projecten te begeleiden. Zowat overal in het land werden er meetings en opleidingen georganiseerd om het gebruik van COMAP-producten toe te lichten. Ons motto: vakkennis uitwisselen en delen.

Het magazine CoExpert sterkt deze aanpak door een digitale dimensie toe te voegen. Het doel? COMAP wil de interactie tussen het bedrijf en professionals uit de sector intensifiëren door relevante tools en nuttige informatie die meteen van nut zijn aan te bieden.

Lees CoExpert om meer te weten te komen over deze aanpak.