U bent: Distributeur - groothandelaar

2014–2015 het verkoopprogramma

VERKOOPPROGRAMMA REGELTECHNIEKEN,

DOWNLOAD UW VERKOOPPROGRAMMA

Ons nieuw verkoopprogramma 2014/2015 voor regeltechnieken en vloerverwarming is beschikbaar, vraag er naar of download het hier.

Download het 2014–2015 verkoopprogramma

VERKOOPPROGRAMMA REGELTECHNIEKEN,

DOWNLOAD UW VERKOOPPROGRAMMA

Download het 2014–2015 verkoopprogramma

Van professional tot professional: commerciële en marketing knowhow en technische ondersteuning op maat

Sinds vele jaren bouwt COMAP partnerrelaties op met de distributeur en groothandelaar. Daarbij spelen we zo goed mogelijk in op uw verwachtingen en op de eisen van de bouwprofessionals, aannemingsbedrijven en studiebureaus. Zodat u uw klanten het verschil kan helpen maken.

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: onze producten en systemen worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabrieken en die van de Groep in Frankrijk en Europa. Die producten beantwoorden aan de specifieke normen die op de verschillende markten gelden, maar daarnaast stelt COMAP voor elk product een eigen lastenboek op.
  • Keuze en beschikbaarheid: materialen, technologieën, afmetingen, levering… Uw klanten weten dat ze bij u een ruime keuze en de geschikte oplossingen zullen vinden. Bovendien weten ze dat u snel kunt leveren.
  • Marketing en merchandising afgestemd op professionele distributie: opdat onze oplossingen en diensten u echt concurrentiëler maken.
  • Een sterk commercieel team met meer dan 10 vertegenwoordigers. Zij beschikken stuk voor stuk over voldoende technische kennis om de juiste antwoorden te geven aan installateurs, studiebureaus én distributeurs. Ze worden bovendien op technisch vlak ondersteund door ons intern studiebureau dat over alle technische middelen en software beschikt om te berekenen hoe de prestaties van installaties kunnen geoptimaliseerd worden. Uw commerciële contactpersoon is uw bevoorrechte gesprekspartner voor het beheer van uw bestellingen, de aflevering van de technische documenten, …
  • Co-Expert: totaalservice voor commerciële en technische ondersteuning. Onze technische en commerciële teams bieden u de aangepaste opleidingen en vereiste ondersteuning. Hun expertise geeft u vervolgens door aan uw klanten.

Mijn bestelling
opvolgen​

Ons
commercieel
netwerk

Ontvang onze
catalogus 2014/2015

(enkel in het FR)

Documentati
ecentrum

FAQ

Knowhow

Meerlagenbuizen zijn drie keer lichter dan koper en kenmerken zich door uitstekende technische eigenschappen en een unieke prijs-kwaliteitsverhouding.