U bent: Studiebureau, architect

VERKOOPPROGRAMMA REGELTECHNIEKEN,
DOWNLOAD UW VERKOOPPROGRAMMA

Ons nieuw verkoopprogramma 2014/2015 voor regeltechnieken en vloerverwarming is beschikbaar, vraag er naar of download het hier.

Download het verkoopprogramma

VERKOOPPROGRAMMA REGELTECHNIEKEN,
DOWNLOAD UW VERKOOPPROGRAMMA

Download het verkoopprogramma

Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

U wilt enkel het beste? Wij ook.

Verwarming en de productie van sanitair warm water maken 60% van het energieverbruik van een gebouw uit. Om de energiefactuur te verlichten, duiken strengere normen op en wordt de energiewetgeving aangescherpt. Tegelijk stelt zowel de vakman als de consument hogere eisen en is hij steeds beter geïnformeerd. Energie-efficiënte oplossingen zijn vandaag dus een must geworden. En dat heeft COMAP goed begrepen.

Als industriële fabrikant en ontwerper zien we het als onze taak om antwoorden te bieden op de energie-uitdagingen van vandaag en morgen. Onze producten leveren dan ook een belangrijke – maar niet altijd even zichtbare – bijdrage bij de energie-efficiëntie van systemen. Daarom bekijken we, net als u, installaties in hun geheel, waarbij elk detail bijdraagt tot hun globale prestaties.

  • Kwaliteit zonder compromissen: 90% van onze producten worden in Europa ontworpen en gefabriceerd. Dit gebeurt voornamelijk in onze eigen fabrieken. Deze zijn allen ISO 9001 gecertificeerd en beschikken over een geïntegreerd studiebureau. Deze bewuste keuze stelt ons in staat ingenieus ontworpen producten van topkwaliteit te bieden die een duurzame installatie garanderen. En uiteraard beantwoordt elk van onze producten aan de geldende normen en regelgevingen.
  • Innovatie als motor: COMAP streeft naar steeds efficiëntere oplossingen met een almaar hogere techniciteit. Die ontwikkelen we in onze interne studiebureaus. Daarnaast werkt ook het R&D-team op onze hoofdzetel in Lyon aan nieuwe toepassingen voor de controle over en de verlaging van het energieverbruik, alsook aan communicerende systemen en interfaces.
  • Ondersteuning op maat: wij staan voor u klaar! Uw COMAP vertegenwoordiger kent u en volgt u op. Hij geeft u de ondersteuning die u nodig hebt en roept indien nodig het advies in van de technische specialisten van COMAP. Hij geeft uw specifieke verwachtingen en wensen ook intern door zodat onze toekomstige oplossingen er nog beter op inspelen.